Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Minden kritika jogos Ancelottival szemben a Real Madridnál töltött ideje után

Az olasz edző egyszerűen nem tudja megoldani a problémákat.

Fotó: Manuel Lorenzo
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az egyik legfontosabb tényező, amit egy edzőnek figyelembe kell vennie csapata kialakításakor, az a fáradtság; s bár tudjuk, hogy az elit focisták fizikai kapacitása kiemelkedő, a Real Madrid esetében ez az egyik olyan tényező, amely a legnyilvánvalóbban hátráltatja a hatékony felkészülést a mérkőzésekre.

Ez a helyzet Carlo Ancelotti Real Madridjának esetében is, ahol a játékosok a mérkőzéseken tapasztalható túlterheltséggel néznek szembe, a létszám pedig szintén kifejezetten nagy. A sok húzónévvel azonban képesnek kellene lenniük arra, hogy olyan különböző felállásokban állhassanak pályára, hogy minden mérkőzésen versenyképesek és eredményesek legyenek. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

A valóság azonban az, hogy az olasz edzőnek nem igazán sikerül ezt a kulcsfontosságú feladatot olyan jól ellátnia, ahogyan azt kellene, hiszen szemmel látható a mérkőzéseiken, hogy a felállás szinte mindig kísértetiesen hasonló, és a legtöbb játékos szemmel láthatóan eléri a fizikai korlátait.

A Real Madrid legutóbbi, Sahtar Doneck elleni mérkőzésén a csapat nagyon fáradtnak tűnt, és egyszerűen elkeserítő képet mutatott. A középpálya mondhatni mumus volt labdával és labda nélkül is; sem Luka Modric, sem Toni Kroos nem tett hozzá semmit sem támadásban, sem védekezésben a mérkőzés sikeréhez.

(fichajes.net)

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.