Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Rossz híreket kapott a Manchester City

Harry Kane mégsem hagyja el a Tottenhamet, mivel az angol csapatkapitány támogatja az új edzőt, Antonio Contét, hogy végre trófeákat nyerjenek.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/ Peter Powell
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A 28 éves angol válogatott csapatkapitány úgy véli, az olasz kinevezése segíthet abban, hogy a Spurs most már trófeákért küzdhessen, ezért úgy döntött, hogy mégsem távozik jelenlegi csapatától. 

A SunSport úgy tudja, hogy a csatár Kane a csapat többi tagjával együtt örül, hogy a Tottenham megszerezte az olaszt, miután Nuno Espirito Santót kirúgták. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Kane ügy már régóta húzódott: nyáron úgy vélte, hogy a Spurs elnöke kihátrált a megállapodásból, miszerint megfelelő ajánlat esetén Kane elhagyhatja az észak-londoni klubot a City kedvéért, ugyanis a Tottenham nem érezte elegendőnek a manchesteriek 125 millió fontos ajánlatát.

„A nyáron maradok a Tottenhamnél, és 100 százalékban arra fogok koncentrálni, hogy segítsem a csapatot a siker elérésében“ – nyilatkozta a nyáron. 

Bár reménykedett benne, hogy távozhat, ez nem sikerült, hiába érdeklődött a Chelsea is, Kane határozottan kijelentette, hogy nem akar a Tottenham egyik legelkeseredettebb riválisához költözni. A csatár magánemberként mindig is azt állította, hogy ha a klub versenyképes lenne a Premier League élvonalában, akkor a Tottenhamnél szeretne maradni. 

Azonban nem kezdte jól az idei szezont, rengeteg kritikát kapott a szurkolóktól is, és bántotta, hogy nem tudott máshova szerződni, de Conte érkezésével megváltozhat a helyzet. Kane reméli, hogy az Chelsea korábbi mestere segít nekik javulni, és sikereket érhetnek el az angol bajnokságban. 

Kane reméli, hogy a csapat Conte irányítása alatt masszívan javulni fog, és a korábbi Chelsea-főnök sikereket érhet el London-szerte.

Conte zsinórban három bajnoki címet nyert a Juventussal, egyet az Inter Milannal, valamint a Premier League-ben is a csúcsra ért a Chelsea-vel. 

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.