Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,04 Ft
Euró
387,82 Ft
Font
450,82 Ft
Bitcoin
61,639 $

Óriási: így tangózik Győzike Beával a konyhában (videó)

Gáspár Bea sírva nevetett, amikor Győzike felkérte őt táncolni, ennyi év után is meg tudja őt nevettetni.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike mindig is tudott szórakoztatni, emiatt is szeretik oly sokan. Ugyan az énekhangja nem sorolható a legendás énekesek közé, de az egyszer biztos, hogy az egyik legjobban szórakoztatóbb karakter.

Mindig, minden pillanatban képes meglepni az embert, bármiről is legyen szó. Bea, a nagy szerelme ennyi idő után is képes rajta sírva nevetni, pedig nála jobban senki sem ismerheti őt. Enyhe túlzással minden poént hallott és látott tőle, ám ez nem változtat azon, hogy számára is szórakoztató a férje. Soron kívül Elbocsáthatják a taxist, aki összebalhézott egy szabálytalanul közlekedő biciklissel

Győzikét nem kell félteni, ha kell, a konyhájukban is feltalálja magát, és hatalmas táncba kezd. Ez is jellemzi a házasságukat, mely évtizedek óta tart, és őket valóban nagyon nehéz lenne elképzelni külön utakon.

Ninja Warriror: akár végezhettek is volna vele a drogok és az alkohol, de nemet mondott

A tánc sok mindenre jó, többek között a lelki fájdalmakra is gyógyírt jelent,. Nem kell hozzá profinak lennünk, elég, ha csináljuk. Ha pedig még élvezzük is, akkor minden adott lehet ahhoz, hogy jó kedvünk legyen.

Lapozó: 1 2

Az antidepresszánsok újabb negatív hatására derült fény, hőségben okozhatnak gondot

Egyes készítmények kimondottan kellemetlen tüneteket okozhatnak a melegebb hónapokban.

Nagyon jó minőségű eperre és remek szezonra számíthatunk idén

A szakember szerint jó termés várható idén szamócából itthon, ezen a héten pedig a szedd magad akciók is megkezdődnek az országban.