Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Ninja Warriror: akár végezhettek is volna vele a drogok és az alkohol, de nemet mondott

Fotó: Instagram/Ninja Warriror Hungary
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szűcs Sándor nagyon őszintén beszélt élete legkeményebb időszakáról, amikor a drog és az alkohol kerítette hatalmába, de úgy döntött, hogy kilép ebből a körből, és a sportot választja.

Sokan voltak kíváncsiak Sándor történetére, ami sokak számára példaértékű lehet, hiszen megannyi olyan ember van, akik nem találják a kiutat, vagy azt gondolják, az valójában már nem is létezik, annyira mélyre kerültek.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Ninja Warrior: halva született az egyik versenyző, de nagyon erős nő vált belőle

Mindig van kiút, nem szégyen segítséget kérni, de vannak olyanok is, akik egymaguk jönnek fel a felszínre. Ezzel rengeteg erőt sugározhatnak másoknak, akik talán nincsenek is olyan mélyen, mint azt gondolják.

A Ninja Warrior egyik versenyzője több mint mélyre került, mert nemcsak az alkohol világában merült el, hanem drogokhoz is nyúlt. Egy élettörténet, ami akár nagyon csúnyán is végződhetett volna, ám ő nemet mondott erre.

A 30 éves személyi edző elismerte, az életét a nem más mentette meg, mint a sport. Fiatalkorában úgy érezte, nem támogatja a családja, és csak olaj volt a tűzre, amikor elváltak a szülei. „Jelentősen befolyásolta az életemet.”

Lapozó: 1 2