Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Dancing with the Stars: Addams Family-nek öltöztek Ördög Nóráék, zseniális (videó)

Zseniális választás volt a TV2 részéről, hogy Addams Family-nek öltöztette a zsűrit, akik remekül hozták a szerepüket.

Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy az ehhez hasonló komoly és nagy produkciókban nagyon látványos a show, a megjelenés, a körítés és így tovább. Minden adott ahhoz, hogy a nézők nemzetközi szintet kapjanak, amit a TV2 is látványosan hoz.

Méghozzá hétről hétre, hiszen minden szombaton élő show-val jelentkezik a a kereskedelmi csatorna, ráadásul hatalmas produkciókkal. Van benne rutinjuk, már csak az első évad megrendezése miatt is. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Joggal érezhetjük, hogy most ismét feljebb kapcsoltak, sorra jönnek a látványosabbnál látványosabb esték. Legutóbb minden eddiginél magasabbra került a léc, többek között a zsűri részéről is, akik Addams Family-nek öltöztek.

Kiderült, hogyan ismerkedett meg milliárdos férjével Csősz Bogi

Tudhattuk, hogy készülnek valamire, és talán még sejtettük is, hogy a legendás család is bekerül valahogy a műsorba. A minőség önmagáért beszél, a négy szereplő tökéletesen lett megmintázva, nagy volt a belépőjük.

Lapozó: 1 2

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.