Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Zidane hajlandó meghallgatni a PSG ajánlatát

Sokáig vonakodott a gondolattól, hogy egy nap a PSG-hez csatlakozzon, de Zinedine Zidane most megnyitja az ajtót a párizsi klub előtt.

Fotó: Flickr/leafar.
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ez a téma rendszeresen felmerül a spanyol sajtóban, különösen a Mundo Deportivóban. A Barca-párti lap többször is megemlítette a Paris Saint-Germain Zinedine Zidane iránti érdeklődését, bár akkor még a Real Madridnál volt, ahol 2022-ig szólt a szerződése, de a francia válogatott korábbi 10-es számú játékosa más utat választott, és a tavalyi szezon végén elhagyta a Casa Blancát.

Mostantól pedig minden szerződéstől mentes, készen áll arra, hogy az első számú opciójára, a francia válogatottra ugorjon. Igen ám, de az egyelőre Didier Deschamps kezében van, aki garantáltan a 2022-es világbajnokságra vezeti majd. És utána? Nincs garancia arra, hogy mi lesz ezután, és ezt Zinedine Zidane is tudja. Ha mindenki biztos benne, hogy egy napon ő veszi át a válogatott irányítását, tudja, hogy az időzítést nem ő irányítja, és itt jön a képbe a PSG lehetősége. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Eddig a 49 éves edző mindig is elutasította a fővárosi klubot, soha nem adta meg a lehetőséget, miközben a katari vezetők erről álmodoznak. Számukra hatalmas eredmény lenne, ha Zidane a PSG kispadján ülne, és az első kapcsolatfelvételek már régóta megkezdődtek történelmi ügynökével, Alain Migliaccióval. Utóbbi a párizsi klub tulajdonosainak szövetségese ebben a törekvésben.

A Foot Mercato információi szerint Zidane már nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy átvegye a Paris Saint-Germain irányítását. Persze jelenleg is van egy edző a helyén, Mauricio Pochettino, aki az elképzelt játékminőségtől messze elmaradó teljesítménye ellenére sem tűnik igazán veszélyeztetettnek. De ha mégis felszabadulna a hely, a klub tárt karokkal fogadná Zidane-t.

Hatgólos meccset nyert meg a Barcelona a Valencia ellen, Lewandowski volt a hős

Xavi csapata, a Barcelona végül fordított a Valencia ellen, és 4-2-re nyert, de a bajnoki cím így is távoli.