Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,611 $

X-Faktor: hihetetlen, de igaz, Boci, boci tarkát énekelt a színpadon

Volt, aki a ‘Boci, boci tarka’ című dalt énekelte el az X-Faktor harmadik válogatóján, de ez is kevés volt ahhoz, hogy továbbjusson.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A jelentkezők teljesen szabadon válogathatnak a dalok közül, akár saját alkotásokat is elénekelhetnek, vagy elrappelhetnek. A lényeg, hogy az, amit csinálnak, az legalább három igent kapjon, máskülönben nincs esélyük.

Néha a mentorok csak viccből adnak igent, vagy kegyelemből, mert tudják, hogy úgysem lesz meg a három igen, ami továbbjutást ér, bár már arra is láthattunk példát, hogy meglepetésre mégis megvolt a három igen. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Az élő show-ba azonban csak nagyon erős produkciókkal lehet bejutni, ott már minden élesben megy, és hatalmas lehetőséget kapnak a versenyzők. A harmadik válogatón minden eddiginél több fülsértő próbálkozást hallhattunk, de legalább jól szórakoztak a nézők.

Fegyverszakértő Alec Baldwin esetéről: Nem kellett volna fegyvert szegeznie a stábra

Volt egy olyan versenyző is, aki a Boci, boci tarkát énekelte el, amire nemigen volt példa, legalábbis nincs meg előttünk a jelenet korábbról. Ez most abszolúte belénk égett, és bizonyos szempontból történelmi is volt, de egyúttal kevés is.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Posztolással lehet pénzt keresni a Threads-en, eddig ennyit tudni róla

Fontos, hogy a jutalmat befolyásolja, hány bejegyzést posztol valaki, és az is, hogy azok milyen közönséget érnek el.

Hét góllal verte az Újpest a Diósgyőrt, már nem eshetnek ki az NB1-ből

Az Újpest látványos módon, történelmi győzelemmel biztosította be az NB1-es tagságát, amivel biztossá vált a Kisvárda kiesése.