Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Nyerő Páros: az első nagy balhé, Kulcsár Edina el akarta hagyni a villát (videó)

Csak idő kérdése volt, hogy Gusztiék és Edináék mikor feszülnek egymásnak, amiből meglett az első komolyabb balhé a villában.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az első pillanattól kezdve érezni lehetett, hogy Guszti és kedvese nemigazán tud közeledni Kulcsár Edinához és Csutihoz, noha a sztárpár igazán semmit sem tett. Sőt, az eddigi adások alapján mindenkivel igyekeztek kommunikálni.

Edináéké volt az első nagy vallomás, amikor kiderült, hogy válságban van a házasságuk, és amiatt jöttek a műsorba, hogy megmentsék a házasságukat. Gusztiéknak a vallomás kapcsán is voltak kritikáik a közösségi médiát illetően, mivel ők teljesen más életet élnek. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezzel nem volt vége a történetnek, miután Nádai Anikóék és Gusztiék küzdhettek meg egymással a szimpátiaszavazáson, ami nem várt végeredményt hozott. Nagyobb meglepetésre Anikóéknak kellett távozniuk, ráadásul mindössze gy szavazatot kaptak, azt is Edináéktól.

Gusztiék ekkor újra róluk kezdtek el beszélgetni, és keményebb kritikákat fogalmaztak meg a párral kapcsolatban, főként Csutiról. Erről természetesen Edina és Csuti akkor semmit sem tudott, érdekes lehet szembesülniük ezekkel a szavakkal.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.