Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Tragédia a hollywoodi sztár filmforgatásán, egy ember meghalt

Alec Baldwin új filmjének forgatásának alatt két embert lőttek meg egy kellékfegyverrel, a balesetben egy ember életét már nem lehetett megmenteni, a körülményeket még vizsgálják.

Fotó: Instagram/Alec Baldwin
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bombaként robbant a hír a médiában, miszerint tragédia történt Alec Baldwin filmjének forgatásán. Egy kellékfegyverrel lőtt a világhírű színész az Új-Mexikóban forgatás alatt lévő „Rust” című filmben, de tragédia történt.

Az egyik operatőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. A rendező szintén megsebesült, ami miatt a forgatások azonnal leálltak. Délután 2 órakor történt a tragédia a Santa Fe-ben található Bonanza Creek Ranch-en, ahol rendőrök és nyomozók lepték el a területet.

A produkció szóvivője megerősítette, baleset történt, amelynek során egy vaktöltényekkel töltött kellékfegyver halálos sebebeket ejtett az egyik operatőrön. Az áldozat a 42 éves Halyna Hutchins, míg az életben maradt sérült a 48 éves Joel Souza rendező.

Hutchinst rögtön kórházba szállították, mentőhelikopter vitte az Új-Mexikói Egyetem egészségügyi központjába, de már nem tudták megmenteni. A rendezőt a Christus St. Vincent Regionális Orvosi Központban ápolják, állapotáról egyelőre nincs információ.

Kórházban volt a 95 esztendős II. Erzsébet királynő

A New York Post is beszámolt az esetről, miközben a seriffhivatal hivatalos közleményt adott ki a balesetről. A nyomozók már vizsgálják, hogy hogyan és milyen típusú lövedékeket lőttek ki a fegyverből, és az milyen módon okozhatott halálos sérüléseket.

Csütörtök késő estig nem emeltek vádat, a nyomozók jelenleg is tanúkat hallgatnak ki. A TMZ-nek nyilatkozó források szerint egy repesz vagy egy golyó találhatta el a két stábtagot a westernfilm forgatásának ideje alatt.

A „Rozsda” című westernfilmet csak ebben a hónapban kezdték el forgatni, melynek Baldwin is a producere, nemcsak színésze. A 42 éves operatőr halála egybecseng Brandon Lee színész tragédiájával, aki Bruce Lee fia volt. Brandon Lee 1993-ban halt meg a Holló című film forgatásán, szintén egy kellékfegyver által.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.