Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,853 $

Lewis Hamilton nem gyengén vágta magát stílusba, álomverdát kapott Amerikában

Igazi álomverdával érkezett meg az amerikai helyszínre Lewis Hamilton, aki a nyolcadik bajnoki győzelmére készül, de lehetséges, csak az utolsó futamon dől el a cím sorsa.

Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az idei szezonra semmi panaszunk nem lehet, és igazán nem volt komolyabb előjele annak, hogy ilyen szoros lesz a bajnokság. A Red Bull egyértelműen felért a Mercedes nyakára, közvetlen azelőtt, hogy a Honda ismét elhagyná a Forma-1-et.

Őrülten jó és őrült futamokon vagyunk túl, de csak két esélyes van, a többiek még csak megközelíteni sem tudják őket. Lewis Hamilton nyolcadik, Max Verstappen első alkalommal lehet az F1 világbajnoka. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

Mindkét versenyző számára hatalmas a tét, és egyúttal történelmi is. Még mindig van hátra pár futam, de semmit nem bízhatnak a véletlenre, ezen a hétvégén az Egyesült Államokban kell bizonyítaniuk, ahol a Mercedes rekordere igazi királynak számít.

Ezek a Liverpool lehetőségei Salah ügyében

Verstappen arra készül, hogy elvegye a brittől a királyságát, és megnyerje a futamot Austinban, amire jó esélye nyílhat. Jelenleg vezeti a bajnokságot, ám minimális az előnye, és még mindig van hat futam, ahol rengeteg pontot lehet szerezni.

Lapozó: 1 2

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.