Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

Ekkora a pocakja Hajdú Péter menyasszonyának

Lassan má a 24. hétben jár Láng Eszter, aki természetesen nagyon boldog, és büszke arra, hogy Hajdú Péter gyermekét hordhatja a szíve alatt.

Fotó: Instagram/Láng Eszter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Eszter és Péter mögött olyan időszakok állnak, amik csak kevesekkel fordulnak elő. A fiatal lány régóta szeretet volna gyermeket, de a sors nem egyszer kegyetlen volt vele, és több magzatát is elvesztette.

Ez egy rettentően nehéz időszak volt számára és a vőlegényének, Hajdú Péternek, akinek minden eddiginél jobban oda kellett figyelnie a szerelmére. Eszter élete is veszélyben forgott, és ha Péter nem lép fel erélyesen, ma már biztosan nem lenne életben a párja. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Valamiért a fenti erők próbára tették őket, de erősek tudtak maradni, nem adták fel, és elnyerték méltó jutalmukat, hiszen Eszter újra várandós lett. A pocakja rohamléptekben fejlődik, egyre nagyobb és nagyobb.

Kulcsár Edina férjének mély vallomása: „Sokszor bántom Edinát szavakkal”

Ahogyan Eszter fogalmazott, hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő, lassan már a 24. hétben járnak, aminek látható jelei is vannak. Soha ezelőtt nem volt ekkora a hasa, gyorsan fejlődik a kis magzat odabent.

Lapozó: 1 2

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.