Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Ronaldinho és Neymar a PSG meccsén Szoboszlaiék ellen

Minden idők egyik legjobb futballistája is a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket Szoboszlai csapata ellen.

Ronaldinho brazil válogatott labdarúgó a neki ítélt trófeával a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA 2017-es Konföderációs Kupájáról tartott sajtótájékoztatón Mexikóvárosban 2016. május 11-én. A FIFA 66. rendes kongresszusát május 12-13-án rendezik a mexikói fõvárosban. A Konföderációs Kupa 2017-es labdarúgótornát Oroszországban tartják. (MTI/EPA/Jose Mendez)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik a PSG-Lipcse mérkőzést választották kedd este, biztosan nem unatkozhattak. A Bajnokok Ligája „A” csoportjának fő eseménye a vártnál is izgalmasabbra sikeredett, mert a német csapat egészen a végéig állta a sarat.

A világsztárokkal felálló párizsiak egyértelműen a fő esélyesei voltak a mérkőzésnek, és ennek megfelelően kezdtek. Mbappé már az első 10 percben betalált, amivel megadta a hangulatot, de jött a hidegzuhany. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

A 28. percben Silva egyenlített, gólra váltotta Angelino passzát, majd 57. percben még a vezetést is megszerezték a vendégek. A PSG-nek feljebb kellett kapcsolnia, máskülönben bajba is kerülhettek volna, Messi ide vagy oda.

Módszeresen kirabolná az Atletico Madridot a Newcastle

Az argentin legendától összességében sokkal többet vártunk az elmúlt hetekben, ám most két alkalommal is bevette az ellenfél hálóját. Először a 67. percben, majd a 74-ben büntetőből. Sőt, Mbappé is duplázhatott volna, ha a hosszabbításában nem hibázik a büntetőnél.

Lapozó: 1 2

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.