Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

A Manchester City legdrágább sztárja is belekeveredhet Mendy bírósági ügyébe

Jack Grealishnek tanúskodnia kell a játékostársa, Benjamin Mendy nemi erőszakkal kapcsolatos ügyében.

Fotó: Az angol Jack Grealish tapsol a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság döntõjében játszott Olaszország-Anglia mérkõzés végén a londoni Wembley stadionban 2021. július 11-én. Olaszország az 1-1-es döntetlennel zárult rendes játékidõt követõ hosszabbítás utáni büntetõpárbajban 3-2-re gyõzött, és 1968 után másodszor lett a kontinens legjobbja. (MTI/EPA Pool/Frank Augstein)
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Marca a The Sunra hivatkozva arról számol be, hogy a rendőrség a nyomozás részeként Grealish-t is kihallgathatja, bár az angol válogatott játékos nem ment el Mendy házába aznap este, ahogy Mahrez sem. Habár francia korábban Grealish-sel és Riyad Mahrezzel együtt járt a manchesteri Chinawhite éjszakai klubban.

Mahrez szóvivője azt nyilatkozta, hogy „nem tanú, és nem is kezelik őt tanúként“. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Mendyt négyrendbeli nemi erőszakkal és egyrendbeli szexuális zaklatással vádolják három állítólagos áldozat ellen A 2020 októbere és 2021 augusztusa között történt események egyik áldozata 18 éven aluli volt. 

Miután a Premier League bajnoka azonnali lépéseket tett Mendy felfüggesztésével, a hivatalos üzleteiből is eltávolított minden, a hátvéddel kapcsolatos terméket.

Bár a profilja továbbra is elérhető a honlapjukon, többé nem lehet megvásárolni semmilyen terméket, amelyen az ő neve vagy képe szerepel.

Ráadásul, ha a klub online áruházában a ‘Mendy’ vagy a ‘Benjamin Mendy’ kifejezésre keresünk, akkor automatikusan a honlap kezdőlapjára irányítanak át.