Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,65 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,69 Ft
Bitcoin
63,462 $

Október 25-én rajtol el az új macOS operációs rendszer

Jövő héten hétfőn, vagyis október 25-én debütál az Apple készülékein a macOS Monterey.

Apple
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Rengeteg bétaverziót és finomhangolást követően az Apple bejelentette, a macOS operációs rendszer következő változata, az újgenerációs MacBook Pro laptopokra is érkező macOS Monterey október 25-én fog debütálni.

A szoftverben rengeteg újdonság található, többek között a SharePlay és Universal Control, melyek segítségével a Mac- és iPad-felhasználók könnyedén tudják majd eszközeik között cserélgetni és másolgatni a fájlokat. Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A macOS Monterey kizárólag a 2015 végi és újabb iMaceken, a 2013 végi és újabb Mac Prókon, a 2017-es és újabb iMac Prókon, a 2014 végi és újabb Mac miniken, a 2015 eleji és újabb MacBook Aireken, a 2016 eleji és újabb MacBookokon, illetve a 2015 eleji és újabb MacBook Prókon lesz elérhető.

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Ten Hag az újabb kínos vereség után: Én vagyok a megfelelő edző az United számára

A Manchester United vezetőedzője, Erik ten Hag a Crystal Palace elleni 4-0-ás vereség ellenére sem gondolja, hogy távoznia kellene.