Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,78 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
454,74 Ft
Bitcoin
58,804 $

Óriási: Győzike, Krisztián és Zoli SUP-ozni mentek (videó)

A nagy trió úgy gondolta, jó lenne kipróbálni a nagyon trendivé vált SUP-ozást, bár eleinte csak Győzike volt tisztában azzal, hogy mi i s ez.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Talán már mindenki hallott a SUP-ról, ami az elmúlt nyár legnagyobb slágere volt, akárcsak azelőtt. Hatalmas trenddé vált, az Instagramot ellepték az ehhez hasonló fotók és videók, elsősorban a divat miatt.

Az emberek hajlamosak dolgokat divatból csinálni, de a SUP-ozás valóban egy remek sport, és egyre több versenyt rendeznek belőle. Talán a szörfdeszkához lehetne a legjobban hasonlítani, csak ez jóval stabilabb, ha rajta állunk, kezünkben egy evezővel. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Győzike, Krisztián és Zoli elindultak a nagy kalandra, hogy kipróbálják, milyen az, amikor valaki SUP-ozik. Győző meg is kérdezte a helyieket, hogyan is kell kimondani ezt a szót, míg Krisztián igazán azt sem tudta, mi az.

X-Faktor: drámai képsorok, így békült ki egymással Csobot Adél és Gáspár Laci

Győzike imádja Tiszafüredet, mert sok mindent lehet ott csinálni. Még mielőtt nekivágtak volna a nagy kalandnak, ettek egy finomat, majd teli gyomorral nekivágtak a SUP-ozásnak. Zoli életében akkor látott először SUP-ot, míg Győzike kimaradt a dologból, mert nincs egyensúlyérzéke, nem tud úszni, és fél a víztől.

Lapozó: 1 2