Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Tóth Andi és Árpa Attila közös szelfije az új kedvenc

A két sztár nagyon kedveli egymást, és nem versenytársként tekintenek a másikra, egy nagy családot alkotnak ők együtt a Dancing with the Stars 2-ben.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén sem maradtunk szórakozás nélkül, köszönhetően többek között a Dancing with the Stars 2-nek, ami új élő adással jelentkezett. A műsor aktuális tematikája miatt a „szórakozást” tegyük idézőjelbe, mert számos fájdalmas vagy szép emlék került feldolgozásra.

Mind közül Tóth Andié volt a legfájdalmasabb, akinek rossz gyermekkora volt az édesapja miatt. Olyannyira nagy traumák érték, hogy 15 éves kora előttről nincs is igazán emléke, és ez több mint borzasztó. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Mégis úgy döntött, hogy vállalja, táncparktettre viszi a fájdalmát. Nemcsak táncban volt erős, hanem a színészi játékban is, abszolúte 10 pontot ért a produkció, és zsűri mellett mindenki más is meghatódott, Stohl András is.

Ördög Nóra sírva értékelte a produkciót, rendkívül mélyen fogalmazott, amikor Andiról beszélt. A DWS történetének egyik legmeghatóbb pillanata volt ez, olyasvalami, ami sokak szemét nyithatja fel a hasonló életutak kapcsán.

Lapozó: 1 2

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.