Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Ördög Nóra könnyeivel küszködve beszélt Tóth Andihoz, az év egyik legmeghatóbb pillanata

Fotó: Instagram/Tóth Andi
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars 2 zsűrije is megrázó pillanatokat élt át Tóth Andi produkciója láttán, aki komoly fájdalmakon ment keresztül a gyermekkorában az édesapja miatt.

Tóth Andi gyermekkora nem volt álomszerű, köszönhetően annak, hogy az édesapja nagyon rosszul bánt velük. Csak keveset tudhatunk erről, de már az is elegendő, hogy átérezzük, min mehetett keresztül ez a fiatal lány.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A sors egy ilyen apát adott számára, ám cserébe olyan tehetséggel áldották meg, mellyel rengeteg embernek okozhat örömet, és sokaknak segíthet a feldolgozásban. A Dancing with the Stars 2 legutóbbi élő show-ja alatt az apjával való kapcsolatát mutatta be, amit sokan megkönnyeztek a stúdióban.

Ördög Nórit is rendkívül meghatotta az, amit Andi elmesélt, mind a kisfilmjében, mind pedig a táncparketten, ahol ezúttal 40 pontot kapott, de a pontok most csak másodlagosan voltak, mert az érzések mindennél többet érnek.

„Andi, látva ezt a kisfilmet, mindannyian tudtuk, hogy szívbemarkoló lesz és nagyon erős. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy annak ellenére, te vagy az, aki az egyik legmagabiztosabban mozog ezen a táncparketten, lehet, talán neked van a legnagyobb szükséged arra a terápiára, amit ez a tánc adni tud.”

Lapozó: 1 2