Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,07 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,31 Ft
Bitcoin
63,645 $

Videón, ahogy Orbán Viktor megkapja a harmadik oltását

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is felvette a harmadik oltását, amivel sok állampolgár előtt mutathat példát.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor mindig is oltáspárti volt, és ő is élt a lehetőséggel, hozzájárulván ezzel az immunitási folyamathoz. Magyarország miniszterelnöke a kínai Sinopharm vakcináját választotta, amiből összesen két adagot kapott.

Magyarország az elsők között tette elérhetővé a harmadik oltások beadását, miközben az emberek továbbra is több vakcina közül válogathatnak. Orbán számára sem volt kérdés, hogy a harmadik körben is ott lesz, felveszi az újabb oltást.

Péntek reggel a Kossuth Rádiónak adott interjújában beszélt arról, hogy ezen a hétvégén veszi fel a harmadik oltását, ami most meg is történt, és videóra vették a fontos pillanatot. „Három a magyar igazság!” – írta a posztjában a miniszterelnök.

A legutóbbi hivatalos tájékoztatás szerint eddig összesen közel 6 millióan vették fel az oltásukat Magyarországon, közülük majdnem 5,7 millióan már a második vakcinájukat is megkapták. Hamarosan egy újabb mérföldkő következhet, mivel 973 000 felett van azoknak a száma, akik a harmadik oltásukon is túl vannak.