Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

DWS2: megvan az új kieső, Tóth Andi megrázóan jó volt, Dobó Kata majdnem búcsúzott

Sajnálatos módon ma este is el kellett köszönnünk az egyik versenyzőtől a Dancing with the Stars 2 negyedik élő show-jának végén.

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez az emlékek éjszakája volt, már előre tudhattuk, hogy lesznek megható pillanatok, olyanok is, amikor előkerül a zsebkendő. Megannyi különleges momentum és megismételhetetlen pillanat tárult elénk, amik még a televízión keresztül is nagyon intenzívek voltak.

Az, amit ma este láthattunk a táncparketten, tökéletesen bemutatta, hogy a tánc több mint művészet, amely gyógyító hatással is bír, és olyan dolgokat képes kihozni az emberből, mint semmi más. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Erre jó példa Árpa Attila egészen hihetetlen produkciója, ami nem is kaphatott mást, mint maximum pontszámot. Ha lehetett volna több mint 10 pontot adni a produkcióra, akkor megadtuk volna, és valószínűleg a zsűri is.

Elmondani nem tudjuk, mennyire látványos Lékai-Kiss Ramóna új dancinges ruhája

Stohl András sem bírta könnyek nélkül, és noha régóta ismeri Árpát, ez az oldala számára is új volt. Sorra jöttek az érzelmesebbnél érzelmesebb táncok, Cookyék is könnyeket csaltak az emberek szemébe, Ördög Nóri szintén meghatottan értékelt.

Lapozó: 1 2

Dietetikus mondta el, miért ne várjunk csodát a „fogyiporoktól” és trenddiétáktól

Mint mondta, a tényleges, hosszú távon tartható egészséges életmódhoz egy komoly és átgondolt elhatározás az első lépés, utána jön a többi.