Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Megérkezett Európába a Honor 50 Lite pénztárcabarát okostelefon

Kínában júniusban debütáltak a Honor 50 modellszériához tartozó készülékek, Európában pedig egészen október végéig kellett várni a megjelenésükre.

Huawei/Honor
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Honor 50 Lite szinte minden komponensében hasonlít az egykori anyavállalat mobiljára, a Huawei nova 8i-re, egyetlen különbség csupán az, hogy az előbbi esetében elérhetőek a Google alapvető szoftveres szolgáltatásai – írta a Winfuture portál.

A kiszivárgott specifikációk alapján egy az egyben a Huawei nova 8i-ről beszélhetünk, legyen szó éppen a dizájnról, vagy éppen a belső alkatrészek elrendezéséről és a hardveres komponensekről. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A Honor 50 Lite egy 6,67 hüvelykes, FHD+ felbontású LCD kijelzőt kapott, melynek bal felső sarkában egy tablettaszerű mélyedésben foglal helyet a 16 megapixeles szelfikamera.

A hátlapon egy gyűrű formájú kameraszigetben található a 64 megapixeles főkamera, amely mellé egy 8 megapixeles ultraszéles szenzort, illetve két darab 2 megapixeles makrólencsét szereltek.

Az okostelefon szívében a Qualcomm Snapdragon 662 lapkakészlete duruzsol 6 GB RAM memória és 128 GB tárhely mellett, míg a megfelelő működést az Android 11 operációs rendszerre épülő Magic UI 5.0 biztosítja.

A Honor 50 Lite 300 euróba kerül, tehát nagyjából 50 euróval olcsóbb, mint a Huawei nova 8i, így tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnének egy gyors mobilt anélkül, hogy le kelljen mondani a Google applikációiról.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.