Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Survivor-Rózsa: „Hívhattok gyávának, én is a fődíjért jöttem, és a 20 millió forintért.”

Ez is az indoklásai között szerepelt Rózsának, aki Máté ellen fordult a törzsi tanácson, ami joggal sokkolhatta a színészt.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem egy olyan törzsi tanácson vagyunk túl, aminek a végén egy olyan versenyző távozott, aki még csak szavazatra sem számított, teljesen biztonságban érezhette magát.

Nem ritkák az árulások a törzsön belül, amikből bőven kijutott a Survivor idei évadában. Ez azonban egy játék, 20 millió forintért megy a csata, és ez sokakban felülírja a dolgokat. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Rózsában is felülírta, nagyon nem szeretett volna Mátéra tenni, de úgy érezte, nem volt más választása. Emiatt kereste meg Zsófit, hogy álljanak össze utoljára, és tegyék ki a színészt.

Nyilvánvalóan ez hatalmas csalódás lehet Máté számára, aki emiatt a Holtak Szigetére került, miután vállalta a kihívást, de sokáig már nem kell küzdenie az elemekkel, mert hamarosan véget ér a Survivor.

Rózsa nem akart kertelni, az RTL Klub kamerái és a többiek előtt mondta el, hogy mi áll a döntés hátterében, mi volt az az ok, amiért végül úgy döntött, hogy a legnagyobb szövetségese ellen fordul.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.