Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,440 $

Survivor-Máté a sokk után: „Most nem érzem magam annyira hősnek”

Mátét érthető módon sokkolta a kiszavazása, mivel egyáltalán nem számított arra, hogy Rózsa el fogja árulni őt, de a civil versenyző biztosra ment.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az utolsó előtti törzsi tanácson sem unatkozhattunk, amiről Rózsa gondoskodott, Máté legnagyobb szövetségese. A híres színész nemigazán érezte magát veszélyben a törzsi tanács előtt, mert arra számított, hogy Rózsa és Zsófi párbajozni fognak egymással.

Arról azonban nem tudott, hogy Rózsa a szavazás előtt megkereste Zsófit, és ajánlott neki egy alkut, aminek a részeként párbaj helyett kiszavazzák Mátét. Zsófi belement ebbe, amivel kockáztatott is, mivel Rózsa megtehette volna, hogy megvezeti a lányt, és mégis rá szavaz, így ő került volna a Holtak Szigetére. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Érthető módon Mátéban kettős érzések uralkodtak, láthatóan nagyon meg volt lepve, szinte sokkolta a végeredmény. Rózsa azzal indokolta a döntését, hogy ez már a 20 millió forintos fődíjról szól, nem másról, hiába kedvelte meg nagyon Mátét, aki soha nem árulta el őt.

„Kettős érzésem van. Van bennem egy picit ilyen megsemmisülés is, hogy egyszer csak nagyon váratlanul, nagyon hirtelen véget ért, és van bennem egy megkönnyebbülés is, mert, ha valaki az elején azt mondja, hogy a negyvenedik napon fogsz kiesni, akkor most itt aláírom, és rendben van.” – mondta Máté.

Lapozó: 1 2

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.