Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,27 Ft
Euró
385,68 Ft
Font
451,36 Ft
Bitcoin
71,239 $

X-Faktor: Michael Jacksont jött énekelni, de csak táncolt, majd kikísérték

Minden tehetségkutató válogatóján van legalább egy ember, aki Michael Jacksont ad elő, de csak nagyon kevesen jutnak tovább.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan azt gondolják, Michael Jacksonnal könnyen tovább lehet jutni, ami igaz, de ehhez hatalmas teljesítményre van szükség. Az, aki megugorja ezt a lécet, mind hangban és táncban, az gyakorlatilag azonnal megnyerte a versenyt.

Nemhiába próbálkoznak kevesen MJ bőrébe bújni, mert ez gyakorlatilag egy lehetetlen küldetés. A legtöbb alkalommal azonnal tudni lehet, hogy ennek nem lesz jó vége, és ez talán most sem volt másképp. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Zsákai Csaba, alias Jackson-papa nagyon bízott abban, hogy sikerrel jár, bár nem sokáig jutott. Egyrészt a mozgás sem volt a helyén, másrészt gyakorlatilag egy énekhang nem jött ki a torkából.

X-faktor: emiatt rohant fel Csobot Adél a színpadra

Vártuk a hangot, hátha legalább az a helyén lehet, de nem… Érthetetlen módon nem énekelt, miközben Puskás Peti felment a színpadra, hogy segítsen, majd Miller Dávidi is megérkezett.

Lapozó: 1 2

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.