Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,98 Ft
Euró
385,79 Ft
Font
451,48 Ft
Bitcoin
68,194 $

X-Faktor: semmit nem tudtak a szülei, a kamerák előtt hívta fel őket

Az egyik fiatal versenyző úgy döntött, csak akkor hívja fel a szüleit az X-Faktor kapcsán, ha továbbjut, akik semmit sem tudtak arról, hogy a lányuk jelentkezett a műsorba.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A tehetségkutatók világa nemcsak amiatt különleges, hogy kivételes hangokat fedeznek fel. Ez csak a dolgok egyik része, mert az emberi oldal legalább annyira fontos, kiegészülve a történetekkel.

Páratlan sztorikkal érkeznek meg a versenyzők a színpadra, és általában azok a legnagyobb tehetségek, akik nem reklámozzák magukat, hanem mérhetetlenül nagy szerénységgel és alázattal állnak ki a színpadra. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Alexa Annabella is hasonlóan tett, aki még mindig csak 22 éves, és kiderült, hogy Belgrádban tanul, egészen onnan érkezett meg az X-Faktor válogatójára, amit nyáron tartottak.

A zeneakadémia egyik kincse lehet, de a szülei nem tudtak arról, hogy elment az X-Faktorba. „Ne őrjítsél meg, tényleg?” – reagált Puskás Peti, de Csobot Adél is felkapta a fejét az információ hallatán. „Nem tudják a szüleid?”

Berki Mazsi azt mondja, a baleset után gyorsan elbocsátották a buszsofőrt a BKV-tól

Alexa Annabella azt tervezte, ha sikerrel jár, akkor felhívja a szüleit, és elmondja nekik, hogy mi történt. A lány nagyon-nagyon hamar meggyőzte a mentorokat, nem volt kérdés, hogy tovább fogják juttatni.

Lapozó: 1 2