18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Ezeket érezte Szabó Győző a drogmegvonás ideje alatt, maga volt a pokol

Szabó Győző több alkalommal is megpróbált leszokni a kábítószerről, de rettentő nehéz volt számára kilépni a drog bűvköréből.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A sztárok közül Győzőnek is voltak komoly problémái a kábítószerrel, ami akár az egész életet is tönkretehette volna. Láttunk már hasonlóra példát, és ez egy állandó probléma, nemcsak a hírességek világában.

Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélgetett a híres színésszel, többek között a drogproblémákról, és arról, hogy Győző nem egyszer próbált leszokni. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Éveken át heroinozott, ami a drogok egyik legkeményebb fajtája, mérhetetlenül nagy, elementáris károkat tud okozni az ember szervezetében, mind fizikálisan, mind mentálisan.

Győző elmondta, maga a megvonás fizikai szinten is rendkívül kemény tud lenni. „Remegsz, mert annyira fázol és közben izzadsz. Ez a hideg pulyka állapot. Ízületi fájdalmak, fosás, hányás, fejfájás, rohamok, izomrángások, stb.”

Szabó Győző egészen hihetetlen megcsalásos sztorija Hajdú Péter műsorában

„Ez megy, ameddig csak el nem múlik, de mindenkinél más.” – folytatta Győző, aki azt is elárulta, ha az ember ilyenkor ismét kap anyagot, ezek a tünetek azonnal elmúlnak, emiatt is esnek sokan vissza.

„Aki ezt végigcsinálja, annak minden elismerésem. Nekem ez megvolt.” Rengeteg alkalommal próbált leszokni a szerről, de az újra és újra visszarántotta magához, majd eljött az a pont, amikor elment az elvonóra. „Le akarsz jönni, de mindig erősebb a cucc.”

Azóta megváltozott az élete, tiszta, a helyes utat követi, és képes volt szakítani a drog világával, amivel a saját életét mentette meg.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.