Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Potom 4 millió forintba kerül a 18 karátos arannyal bevont PS5

Hiába számít még mindig hiánycikknek a japán techóriás újgenerációs konzolja, a luxuscikkeket gyártó Caviar vállalat már előállt az aranyozott változatával.

Caviar
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A gazdagok is kitűnhetnek a tömegből, ha éppen ki szeretnék próbálni a konzolos játékok nyújtotta kalandokat, köszönhetően a Caviarnak, akik elkészítették a PS5 Goldplate verzióját, ami 18 karátos aranyborítást kapott.

A DualSense kontrollert szintén aranyberakásokkal díszítették, és kérésre bőrrel fedik be a joystickeket annak érdekében, hogy gaming közben még véletlenül se csússzon ki kezünkből a gamepad. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Limitált szériás AirPods Max fejhallgatókat is készítettek, amelyek valódi krokodilbőr fülpárnákat kaptak, és esetükben sem hiányozhat a 18 karátos aranybevonat, ami sokkal masszívabbá teszi a kütyüket. Csupán 9 darabot dobnak piacra belőlük, egyenként 68 ezer dolláros áron.

Természetesen az új iPhone 13 Pro és Pro Max okostelefonok sem maradhattak ki a sorból, az előbbi aranyból kovácsolt modellje 42 380 dollárt, míg az utóbbié 45 000 dollárt kóstál majd.

Eredetileg 340 év börtönbüntetést is kaphatott volna egy amerikai hajóskapitány

Börtönbe került egy kaliforniai hajóskapitány, aki egy 34 ember halálát okozó tűzben mondták ki bűnösnek.

Nemigazán mozdult el a forint árfolyama péntek reggelre

Péntek reggel szinte nem változott a csütörtök esti jegyzéshez képest a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben.