Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,15 Ft
Euró
394,42 Ft
Font
466,12 Ft
Bitcoin
61,069 $

Joan Laporta Barcájának egyik legerősebb vetélytársa jelentkezett Haalandért

Erling Haaland a legkeresettebb játékos Európában. A norvég továbbra is a Borussia Dortmundnál tündököl, és a közelgő átigazolási piac egyik legkiemelkedőbb neve lesz.

...svg content...Fotó: Twitter/Erling Haaland
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Barca, a Real Madrid, a PSG, a Manchester City és a Juventus is a klubok közé tartozik, akik őt akarják, és most egy új klub tűnt fel a horizonton, mely készen áll arra, hogy a többi klub minden tervét megdöntse: a Chelsea.

A londoniak az öreg kontinens egyik legnagyobb anyagi erővel rendelkező alakulata, és az egyik legambiciózusabb projekttel is rendelkeznek: ők a jelenlegi Bajnokok Ligája-bajnokok, miután legyőzték a Pep Guardiola vezette Manchester Cityt, és az idei szezonban a Premier League megnyerését tűzték ki célul. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: hiába javasolta az MSZP, hogy ne egymással, hanem Orbán ellen harcoljunk

Mindennek egyik fő oka pedig a német Thomas Tuchel: a korábbi dortmundi és PSG-s többek között olyan játékstílust dolgozott ki, amelybe Haaland is tökéletesen illeszkedne. A norvég megszerzése egy nagy tehetségről szólna, és Romelu Lukaku mellett félelmetes támadósorozatot alkotna.

Másrészt, ha Haaland érkezik, akkor egy csatárnak távoznia kell, de az angol sportvezetésnek nincs kétsége a névvel kapcsolatban: Timo Werner. A német nem teljesített olyan jól, mint várták tőle, és máris híres lett a kapu előtti hibáiról, amikor a gól előre láthatóan is könnyű volt írja az El Nacional.

A történet egyik kulcsszereplője Haaland ügynöke, Mino Raiola, az olasz ugyanis ismeri játékosa minőségét, és tudja, hogy a Dortmundtól való távozásából profitálhat, ebben az esetbenpedig Joan Laporta előnyére válik, hogy jó kapcsolatot ápol Raiolával.

Haaland egyelőre nem nyilatkozott nyilvánosan arról, hogy mi a szándéka: marad a Bundesligában, vagy más bajnokságban próbál szerencsét. Az viszont biztos, hogy a norvég választhat, hogy hova szeretne menni, a pályán nyújtott teljesítményével ugyanis kiérdemelte a döntés jogát.

Magyar Péter ismét megszólalt a diszkós ügy után, szinte az egész médiának nekiment

Magyar Péter a Tisza Párt megválasztásával többek között a média működését is teljesen megreformálná, amihez valószínűleg az érintett lapoknak is lenne pár szavuk.

Máris lemondott Gattyán Megoldás Mozgalmának elnöke

Gattyán György Megoldás Mozgalma teljes átalakulás alatt áll, miután nem éppen úgy alakulnak a dolgok, mint azt tervezték.