18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,583 $

Szabó Győző egyszer részegen vagy besszíva felmászott egy 10 emeletes ház tetejére

Folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel című show-műsor, és az új évadban is bőven lesznek meglepetések, nagy vallomások.

Fotó: Instagram/Szabó Győző
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A korábbi évadok sikerei után nem lehetett kérdés, hogy folytatódni fog az Összezárva Hajdú Péterrel a LifeTV műsorán. Hajdú ezúttal is nagy neveket győzött meg, akik komoly vallomásokra készülnek.

Ezen a héten pénteken útjára indítják az új szezont, benne többek között Szabó Győzővel, akinek korábban komoly drogproblémái voltak. Erről is mesélni fog Péternek, ráadásul kegyetlen őszinteséggel. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Az egyik legnépszerűbb színészt is magával ragadta a drogok világa, és ha nem érkezik segítség, talán már nem lenne közöttünk. Meglepő nyíltsággal beszélt azokról az időkről, amelyek akár az egész életét tönkretehették volna.

Majka majdnem abbahagyta a zenélést, majd jött Curtis

Péter kíváncsi volt, hogy miket élt át a drogok miatt Győző, hazánk egyik legnépszerűbb színházi és filmszínésze. A Valami Amerika sztárja az egyik régi képe kapcsán elmondta, hogy ott már keménydrogokat használt.

Lapozó: 1 2

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.