Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,42 Ft
Euró
388,22 Ft
Font
452,75 Ft
Bitcoin
63,364 $

A Barca harcba száll a Bayern és Real Madrid ellen

A 21 éves brazil szélső, Anthony az Erik ten Hag vezette Ajax Amsterdam támadójátékának egyik legfontosabb elemévé vált, ezért több európai topcsapat bevásárlási listájára felkerült.

Fotó: Twitter/Antony Santos
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Fichajes Bruno Andrade-ra, az UOL Esporte tudósítóra hivatkozva állítja, hogy az FC Barcelona és a Bayern München is beszállt az Antony Santosért folytatott licitbe annak érdekében, hogy a közelgő nyári átigazolási időszakban megszerezzék a szélsőt.

A 21 éves brazil az Ajax Amsterdam támadójátékának az egyik legfontosabb részévé vált. David Neres helyét vette át a kezdőben, ezzel bekerült Dusan Tadic és Sebastien Haller mellé. A hollandoknál 53 mérkőzésen 12 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Az holland klub több, mint 40 millió euróban határozta meg Antony árát, ami valamivel több, mint a duplája annak a pénznek, amit a Sao Paulóból való elhozásába fektettek, viszont ez az összeg nem tűnik túl magasnak figyelembe véve a tehetségét és a gyors beilleszkedését az európai elitbe.

A Bayern München szemmel tartja őt, abban az esetben, ha Kingsley Coman távozása a következő átigazolási időszakban valóban megvalósul. A francia azért kérte, hogy távozhasson a klubtól, mert elvesztette a helyét a kezdőcsapatban, a németek viszont nem is akarják meghosszabbítani a szerződését.

Az FC Barcelona is hasonló helyzetben van: Ousmane Dembélé még mindig nem írta alá a hosszabbítását, és minden jel arra mutat, hogy a következő időszakban elhagyja a klubot, ezért Antony kézenfekvő megoldás lenne a fiatalok beépítésének céljából.

Egy másik klub, amely érdeklődést mutatott, a Real Madrid, amely azt tűzte ki célul, hogy a fiatal brazilt is megszerezze Kylian Mbappé és Vinícius Junior mellé a támadósorba.