Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

Kiégett és felrobbant használat közben a legújabb Samsung Galaxy Z Fold3 okostelefon

Miközben a Galaxy Z Fold3 eladásai az egekben vannak, felhasználók egy részénél túlzott hevülés miatt felrobbannak a készülékek.

...svg content...phoneArena.com
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az egyik Twitter-júzer rögzítette kamerájával, amint a kicsomagolást követően a vélhetően vadonatúj összehajtható csúcsmobil egyszerűen lángra kapott, és kigyulladt, majd nem sokkal később felrobbant – olvasható a phoneArena.com portál beszámolójában.

Sokan talán még emlékezhetnek a Galaxy Note 7 okostelefonokra, amelyket a Samsungnak vissza is kellett egy időre hívnia, mivel folyamatosan kapták a jelentéseket a felrobbanó eszközökről, amelyek baleseteket is okoztak. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

Az igazság az, hogy hasonló incidensektől nem kell tartani, a felvételt elkészítő férfi ugyanis nem sokkal a szörnyű detonáció rögzítése után bevallotta, hogy igazából nem volt új a készülék, egy héttel korábban ugyanis leejtette kerékpározás közben a kemény betonra, így minden bizonnyal olyan sérülések keletkeztek a belső szerkezetében, amelyek könnyen előidézhették az égést.

Szerencsére tehát nem spontán gyulladásról van szó, így nem kell félniük az összehajtható mobilok tulajdonosainak, ugyanis ha valóban reális probléma adódna, azt a dél-koreai gyártó azonnal orvosolná, és kárpótolná az érintetteket.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.