Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Felrobbant a repülőgépen egy Samsung mobiltelefon, evakuálni kellett az utasokat

Samsung
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 25. - 15:38

Ki kellett menekíteni az Alaska Airlines egyik járatáról az embereket, miután kigyulladt az egyik utas okostelefonja.

A Sammobile hírportál értesülései szerint az Alaska Airlines 751-es járatán történt a szóban forgó incidens a Seattle-Tacoma Nemzetközi Repülőtéren.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

Azután következett be a nem kívánt baleset, hogy a repülőgép épségben landolt a kifutópályán. Szerencsére a lángokat időben el tudták oltani, köszönhetően a gép fedélzetén található poroltónak, így a mobiltelefon nem okozott komolyabb károkat.

Ennek ellenére evakuálták a gépen tartózkodó embereket, mivel olyan hatalmas füstfelhő keletkezett a repülőgép utasterében, hogy félő volt, valaki belélegzi a káros anyagokkal telített levegőt.

Az utasok végül vészcsúszdákon hagyták el a helyszínt, személyi sérülések azonban nem történtek, így a kivezényelt buszokkal mindenkit visszaszállítottak a repülőtér termináljához.

Mint később kiderült, az egyik utasnál lévő Samsung Galaxy A21 mobiltelefon akkumulátora robbanhatott fel, ami később heves lángokat idézett elő, ám nagyobb baj nem történt – hála a személyzet lélekjelenlétének, mindenki épségben megúszta a balesetet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.