Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
453,36 Ft
Bitcoin
62,837 $

A Manchester City is szemet vetett Mbappéra, izgulhat a Real Madrid

A Manchester City próbálkozásához minden bizonnyal lesz egy-két szava a Real Madridnak is.

Fotó: Twitter/Transfer News Live
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

Ian McGarry és Duncan Castles átigazolásokra szakosodott újságírók szerint a Manchester City-t tulajdonló Abu Dhabi United Group tulajdonosa, Mansour bin Zayed Al Nahyan sejk személyesen adhatott utasítást a francia csatár leigazolására.

A Sport.es beszámolója szerint a sejk lépése csak még komplikáltabbá teszi Mbappé sorsát, hiszen a Real Madrid foga régóta fáj a Paris Saint-Germain játékosára, a PSG azonban eddig elzárkózott attól, hogy eladja a fiatal csatárt a spanyol élvonalbeli csapatnak.  Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A szakértők szerint az Egyesült Arab Emirátusok sejkje már arra kérte Txiki Berigistaint, a Manchester City sportigazgatóját, hogy lásson neki a jövő nyári igazoláshoz vezető offenzívához. Mivel a PSG idén nem volt hajlandó megválni Mbappétól, jövőre ingyen kénytelenek búcsút venni tőle, hiszen a francia válogatott labdarúgónak lejár a szerződése a francia fővárosban. 

A tervek szerint várhatóan a Manchester City olyan fizetési ajánlatot tehet Mbappénak – egy szabad szemmel is jól látható átigazolási bónusszal – , amely visszautasíthatatlan lesz a francia csatár számára. 

Berigistaint klubjának azonban akkor sem lesz könnyű dolga, ha minden gond nélkül tudnak könnyfakasztó ajánlatot tenni, hiszen nem titok, hogy nemcsak a Real Madrid vágyik Mbappéra, de Mbappé is a Real Madridra.