Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Másnak adta ki magát az interneten, fotókkal zsarolt ki pénzt áldozataiból

Egy ládbesenyői nő online ismerkedett meg egy férfival, akivel fotókat is cseréltek, ám a nő később ezekkel zsarolta a férfit annak reményében, hogy ezzel pénzt tud kicsalni tőle.

Fotó: Unsplash/Sergey Zolkin
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A police.hu arról számolt be, hogy egy 46 éves ládbesenyői nő 2021. januárjában különböző pénzösszeget követelt egy várpalotai férfitől. A két fél az interneten ismerkedett meg, s bár személyesen sosem találkoztak, fotókat cseréltek egymással.

Mint kiderült, a saját fotók a nő részéről nem voltak valósak, valaki más képeit küldte el a gyanútlan férfinak, aki később fenyegető üzeneteket kapott arra vonatkozóan, hogy küldjön neki pénzt, máskülönben a férfi fotóit közzéteszi a munkahelyén, és a közösségi oldalon az ismerősei és családja körében is. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A fenyegetés sajnos célt ért, a férfi pedig 300 ezer forintnál is több pénzt utalt el a nőnek, egy megadott bankszámlára, több részletben. A nyomozás során a rendőrök azonosították a 46 éves nőt, s kiderült, a csaló több embert is megkárosított ezzel a módszerrel, ezért ellene zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.