Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,81 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
454,32 Ft
Bitcoin
64,329 $

Egyre csak bővül a Barca listája: ők vehetik át Koeman helyét

Újabb és újabb nevekkel bővül a katalánok listája, akik hamarosan lecserélhetik a holland edzőjüket, és ez talán már nem is kérdés.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legnagyobb kérdés az, hogy mikor történik meg Koeman menesztése, aki nem hozza a várt eredményeket, bár a keret sem túl acélos, és nemcsak Messi távozása miatt. A katalánok készek mélyebben a zsebükbe nyúlni, hogy megváljanak az edzőjüktől, és valaki mást ültessenek a helyére.

Egyre forróbb a talaj Koeman alatt, aki a legutóbbi sajtóeseményen felolvasott egy nyilatkozatot, majd felállt és kisétált a teremből. Kirúgása sokkal egyértelműbb, mint az, hogy ki vegye át az edzői posztot. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Egyre több név kerül fel arra a bizonyos listára, köztük több érdekes karakterrel, akik jobb munkát is végezhetnének Koemannál. A Fichajes a cikkében olyan nevekről ír, mint Jordi Cruyff, Roberto Martínez, Andrea Pirlo, Diego Martínez, Thierry Henry, Antonio Conte, Luis Enrique, vagy a szintén legendás Phillip Cocu.

Hosszú a jelöltek listája, és lehetnek még nevek. A legutóbbi név, akit bedobtak, Brendan Rodgers, a brit szintén komoly tapasztalattal rendelkezik. A még mindig csak 48 esztendős szakember 2012 és 2015 között a Liverpoolt irányította, majd a skót ligába igazolt, 2019 óta pedig a Leicester City edzője.

Nézd újra a Real Madrid gáláját a Mallorca ellen: elképesztő formában vannak (videó)

Egy nagyon módszeres edzőnek tartják, aki azonban soha nem dolgozott Spanyolországban, és ez nem feltétlen jelent előnyt, de ettől független még működhetne a dolog. Kérdés, hogy mit kezdene a Barca jelenlegi gyengécske keretével, miközben az anyagi források sem túl nagyok az újonnan érkezőkre.

Megszólalt a martonvásári légibaleset egyik áldozatának édesanyja

Mint mondta, fiának nem temetése lesz, a tervek szerint búcsúztatón engedik el utolsó útjára.