Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Meghalt a letartóztatás során az orosz egyetemen lövöldöző férfi, sok a halott

A rendőrség elkapta a 18 éves lövöldözőt, aki megsérült a letartóztatás során, majd belehalt a sérüléseibe.

A videofelvételrõl készült képen egyetemisták beszélgetnek és telefonálnak a Permi Állami Egyetem közelében 2021. szeptember 20-án, miután egy vaktában lövöldözõ fegyveres nyolc embert megölt és többeket megsebesített az intézményben. Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) és az egészségügyi minisztérium közlése szerint a támadó, a 18 éves Timur Bekmanszurov az elfogása közben halálos sebet kapott. Bekmanszurov sajtóértesülések szerint a közösségi médiában hátrahagyott üzenetében bevallotta, hogy már régóta készült a támadásra. MTI/AP
Külföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Hétfő reggel lövöldözés történt az oroszországi Permi Állami Egyetemen. A rendőrség elfogta a merénylőt, aki az intézkedés következtékben megsérült, majd meghalt. 

A campus-on tartózkodók az ablakokon keresztül menekültek, mások bezárkóztak a szobájukba.  Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Az AFP információi szerint 8 ember meghalt a lövöldözésben, a sérültek számát egyelőre 6-ra becsülik.

Jelenleg legalább 10 mentő tartózkodik a helyszínen, de sorban érkeznek a továbbiak, akik keresik és sorban látják el a sérülteket. 

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Ezekkel a gólokkal nyertek Szoboszlaiék a Tottenham ellen Liverpoolban (videó)

4-2-re nyert a Liverpool hazai pályán az Anfield Roadon a Tottenham ellen, aminek ideje alatt Szoboszlai Dominik is kapott pár percet.