Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Dancing with the Stars 2: Leesett az állunk Szécsi Debórától

Napról napra egyre inkább azt gondoljuk, hogy Cooky nagyon-nagyon szerencsés ember, mert a párja mesésen néz ki, gyönyörűen fest a különböző ruhákban.

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Cooky jóban lehet az égiekkel, hogy egy ilyen fantasztikus párt adott neki a sors, aki gyermekei édesanyja. Kevin és Nátán anyukája csúcsformában van, és sok dicséretet kapott amiatt, hogy a szülést követően ennyire fitt.

Ez nem mindenkinek sikerül, de tegyük hozzá, hogy Debóra rengeteget tett ezért, sok munkája van benne, hogy ilyen formás. Sokan nem tudják, de egy profi táncosról beszélünk, aki élete lehetőségét kapta meg a TV2-től. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Ez a lehetőség még különlegesebb lesz számára, mivel a párja lesz a táncpartnere, így a család közös erővel küzdhet meg azért, hogy minél tovább jussanak a versenyben. Nem lesz könnyű dolguk, mert a mezőny rettentően erős, mindenkiért fájna a szívünk.

ByeAlex Armani alsógatyában pózol a lakóparkban

Debóra és Cooky hosszú hetek óta gyakorolnak, igyekeznek a lehető legjobb formában megérkezni a TV2 stúdiójába, ami a következő héten nyitja meg a kapuit. Már csak egy hét van a hátra a Dancing with the Stars 2 startjáig.

Lapozó: 1 2