ByeAlex Armani alsógatyában pózol a lakóparkban

Fotó: Instagram/ByeAlex
not image

Takács Petra

2021. szeptember 17. - 17:25

A szokásosnál is lazábbra vette a figurát a híres énekes és dalszövegíró, aki ezúttal is kapott pár negatívabb kommentet.

ByeAlexre nem lehet azt mondani, hogy ne lenne színes egyéniség, mert nagyon sajátos a stílusa, és egyúttal megosztó is. Általában a hírességek megosztóbbak, és Alex is ebbe a kategóriába sorolható, nemcsak az öltözködése miatt.

Az utóbbi időben a körömfestése miatt találták be sokan, de Alex nemigazán foglalkozik ezzel, néha reagál pár kommenttel erre, de különösebben nem hatotta meg a dolog, és újabb alkotásokkal áll elő, aminek nagyon örül.

Ő valóban a saját útján halad előre, a saját útját követi, és nem foglalkozik a negatív hangokkal, mert ha így lenne, valószínűleg nem lenne ennyire sikeres. Az pedig beszédes, hogy már több mint 431 000 követője az Instagramon, ahol a Facebookhoz hasonlóan nagyon aktív.

Survivor: Zsófi hatalmas győzelme, esélye nem volt Bálintnak, aki nagy pofont kapott a vereséggel

Nemrég egy igen laza képpel köszönt be, amin egy Armani alsógatyában áll a teraszán, mintha kissé fáradt lenne. „Bakker, ez nem a legelőnyösebb képed.” – írta az egyik hozzászóló a bejegyzés alatt. „Apu, kicsit meg vagy rogyva.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.