Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,169 $

Totem: hatalmas fordulat, Stohl András is kiesett

A Totem legutóbbi versenynapján több versenyzőnek is távoznia kellett a versenyből, készülvén a pénteki döntőre.

Fotó: Instagram/Totem TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóra érdekes bejelentéssel állt elő, közölvén, hogy mindkét csapatból két-két versenyző fog búcsúzni az aktuális versenynapon. Ugyanakkor a Szarvasok és a Farkasok is lehetőséget kaptak arra, hogy egy versenyzőt beszavazzanak a döntőbe.

A Farkasoknál nem volt kérdés, hogy Viktor lett ez a személy, akit azonban meglepte a döntés. Furcsa volt számára kívülről figyelni az eseményeket, míg Dóri, Csenge, Bálint és András íjpárbajon küzdött meg egymással. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Közülük két versenyzőnek is mennie kellett, és már az elején úgy tűnt, hogy Csenge a leggyengébb. A többiek erősebbek és ügyesebbek voltak, így a fiatal lánynak véget ért a versenye, nem folytathatja tovább.

Arra azonban nem sokan számíthattak, hogy a jól íjászkodó András lesz a második személy, aki búcsúzik, ami azt jelentette, hogy Viktor, Bálint, illetve Dóri jutott be a TOP-3-ba. „Én ezt a hármast szerettem volna, ha megy, úgyhogy örültem neki.” – mondta András.

Totem: Leo nem kicsit akadt ki, Gábor szerint gyerekes, amit művel

András szerint méltó módon fejezték be a játékot, szeretettel, mindenki örülni tudott a másiknak. Ettől független valóban meglepetés volt, hogy András nem ment be a legjobb háromba, de ő ennek is őszintén örült.

Lapozó: 1 2