Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,70 Ft
Euró
389,12 Ft
Font
452,54 Ft
Bitcoin
63,092 $

Kiszivárogtak az első képek a Battlefield mobilos játékról

Az Electronic Arts hamarosan a Battlefield 2042-vel egyetemben kiadja a game mobilos változatát is, amivel az okostelefonok piacára szeretnének betörni.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az idei év különösen nagyot szólhat az FPS-ek terén, ugyanis minden idők egyik legjobb multiplayer lövöldesorozatának következő részével új dimenzióba léphet a DICE stúdió; a Battlefield 2042 minden bizonnyal kielégítheti a shooterek rajongóinak összes kívánságát.

A fejlesztők azonban gondoltak a mobilos júzerekre is, és Battlefield Mobile néven egy olyan applikáció létrehozását célozták meg, mely révén okostelefonunkon is átélhetjük a klasszikus BF-ezést. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Összesen négy darab képernyőkép került fel a világhálóra, melyeken a kompetitív játékmódot, a kasztokat és az exkluzív hősöket, a masszív fegyverarzenált, illetve az óriási csatatereket és a környékbeli épületek pusztítását figyelhetjük meg.

Úgy tűnik, a fegyverek kiválasztásától kezdve a karakter testreszabásán keresztül egészen a hadszíntér megválasztásáig minden ugyanúgy történik, mint a PC-s vagy konzolos verzióknál, egyetlen különbség csupán az lesz, hogy közvetlenül telefonról is irányíthatjuk katonáinkat.

Hogy pontosan mikor jelenhet meg a game, egyelőre nem tudni, ám könnyen elképzelhető, még idén piacra dobhatják, és akár a Battlefield 2042 debütálása utáni hetekben számíthatunk a felbukkanására App Store-on és Google Play-en.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.