Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

A Real Madrid bízik Mbappé-ban, a PSG az idővel versenyez

Nem látszik lezárulni a hercehurca Kylian Mbappé leigazolása körül, amely kezdi elmérgesíteni a viszonyt a Real Madrid és a PSG között.

Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A Paris Saint-Germain nem tudott még megállapodásra jutni a 22 éves francia támadóval, ezért más eszközhöz nyúlt: egyszerűen nem engedték, hogy a Real Madridba igazoljon, visszautasították vagy figyelmen kívül hagyták a blancók ajánlatait.

Ezt még Fabrizio Romano is megerősítette korábban, hogy az utolsó napon egy 200 millió eurós ajánlatot nyújtott be a Real Madrid, a PSG azonban nem reagált rá semmit. Patthelyzet alakult így ki, senki se érzi jól magát jelenleg, de senki sem ment sehova. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A Real Madrid ugyanakkor továbbra is bizakodik az AS beszámolója szerint, ugyanis Mbappé olyan magatartást tanúsít, amitől nyugodtak tudnak maradni, hogy ha nem is most, de egy napon náluk köt ki a francia.

Ilyen gesztus például az is, hogy a PSG konkrétan a világ legjobban fizetett focistájává tette volna Mbappét azzal, hogy évi 45 millió eurót plusz bónuszokat ajánlott neki, ami magasabb, mint Lionel Messi vagy Neymar fizetése a csapatnál.

A Paris Saint-Germain így nem indul előnyös pozícióból, ha meg akarja tartani a fiatal francia sztárt. Mindössze négy hónapjuk maradt, hogy meggyőzzék a maradásról, különben télen értékesíteni kell, ha akarnak belőle pénzt látni.

Egy dologban bízhatnak, hogy összeáll a Neymar-Mbappé-Messi csatárhármas, ami a legendás Messi-Suárez-Neymar óta a legjobb. Ha bejön a párizsiak számítása, Mbappé annyira jól érezheti magát ebben, hogy nem is akar majd távozni.