18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Megkéselte és feldarabolta párját egy magyar nő Bécsben, majd telekocsival Magyarországra szállította a maradványokat

Szeretkezés közben lerúgta magáról, majd megkéselte, végül pedig feldarabolta élettársát egy magyar nő Bécsben. A nő kegyetlen tette után a férfi maradványait telekocsival édesanyjához szállította Magyarországra.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nick Fewings
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A vádirat szerint az áldozat megkérte a nő kezét, aki igent mondott, ám néhány nap múlva meggondolta magát, mert úgy érezte, párja erőszakosabb lett vele, mint a lánykérés előtt, így inkább volt partneréhez ment volna vissza. A nő kitervelte a gyilkosságot, csupán a megfelelő alkalomra várt – derül ki a Tények tudósításából.

Amikor a kábítószer hatása alatt álló férfi hazatért, és szeretkezni szeretett volna a nővel, az lerúgta magáról. A bíróságon készült felvételeken hallható, hogy a férfi ekkor anális erőszakkal fenyegette meg a nőt, aki erre kést ragadott, és több szúrással végzett az élettársával. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A nő a holttestet a fürdőszobába zárta a gyilkosság után, majd az áldozatot másnak kalapáccsal és késsel feldarabolta. Az áldozat maradványait három bőröndbe helyezte, majd telekocsi szolgáltatással Magyarországra szállította.

A nő elmondta édesanyjának, hogy végzett a férfival, ekkor együtt úgy döntöttek, az áldozat maradványait a fészerben rejtik el. A testrészeket később egy újabb bérelt autóval Jászalsószentgyörgy határába vitték, ahol a maradványokat sósavval leöntötték, és ott hagyták. 

A vádlott a bűnösségét elismerte, azonban nem minden vádponttal értett egyet. Édesanyja – bűntársa – lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, a törvényszék ezt azonban nem fogadta el, bizonyítási eljárást vesznek fel az ügyben.