Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Ebből elég rosszul jött ki a Barca, három sztár is rajtuk maradt

Noha korábban úgy tűnt, hogy Pjanic is a biztos távozók között van, többek között őt sem sikerült eladnia a klubnak.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Írhatjuk ezt annak ellenére, hogy Koeman nem számol a Juventustól igazol játékossal, aki már a nyár első felében is távozni akart, noha csak nemrég csatlakozott a kerethez. Nemcsak ő került kellemetlen helyzetbe, mert rajta kívül még két másik olyan játékost sem tudtak eladni kedd éjfél előtt, akiktől meg akartak válni.

Pjanic volt a legjobb helyzetben ehhez, voltak iránta érdeklődők, többek között a Juventus is, ám egyik klubbal sem tudtak megállapodni. Umtiti esetében még azt is felajánlották a katalánok, hogy szerződést bontanak vele, csak ne kelljen állniuk a fizetését, mivel nem számítanak rá. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Umtiti erre is nemet mondott, kitart amellett, hogy marad még egy évet, valahogy megpróbálja meggyőzni a holland edzőt. Nagyobb esély van arra, hogy jobb esetben is csak perceket kaphat a pályán, ami nem fogja segíteni a karrierjét.

Riqui Puig ugyancsak azok között volt, akiktől meg akartak válni, és igyekeztek neki klubot találni. Vele együtt három olyan sztárja van a Barcának, akikkel nem terveznek, miközben Griezmannt kölcsönadták a magas fizetése miatt, és tették ezt úgy, hogy Koeman fontos láncszemként tekintettek rá.

A három játékos közül Pjanic kaphatja a legtöbb játékidőt, bár ő sem számíthat sok jóra, mert vannak páran, akik megelőzik a sorban a középpályán, kezdve a fiatal tehetségekkel, de még Coutinho is, akit szintén nem adtak el.