Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Így köszönt el a Barca Griezmanntól, meglepő igazolás jött a helyére

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 1. - 06:19

Az talán senki számára nem okozhat meglepetést, hogy Koeman az egyik honfitársát szerződtette le az utolsó pillanatokban.

Lezártul a nyári átigazolási szezon, amely Messi és Ronaldo távozása miatt biztosan örökre emlékezetes marad, de ide sorolhatjuk Ramos eligazolását is a Real Madridtól. A PSG különösen aktív volt, sok új sztárt szerzett magának, akik a Bajnokok Ligája döntőjébe repíthetik a csapatok.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

A Barcelona már nem áll ilyen jól, ha megnézzük a keretét, és nemcsak Messi miatt. Sok katalán azonban nagyon megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy a 120 millió eurós igazolásuk végre távozik a Camp Nou-ból.

Nem volt a kedvencek között, és az utóbbi időben rengeteg támadás érte Messi miatt, ám végül csak sikerült kitenni a keretből, még ha papíron egyelőre csak ideiglenesen is, mivel Griezmann kölcsönbe távozik.

Mint arról korábban írtunk, a szezon végéig kerül kölcsönbe a francia csapatár a régi csapatához, az Atletico Madridhoz, ahol tárt karokkal várták. A kölcsönszerződés tartalmaz egy vásárlási opciót, melynek összeg 40 és 50 millió euró között mozoghat.

Koeman gyorsan igazoltatott egy hasonló korában járó támadót, még éjfél előtt, aki pedig a Sevilla csapatát hagyta el. Luuk de Jong szintén kölcsönben szerepel majd, de a sztárklub állja a teljes fizetését, illetve opciós joga van az üzlet véglegesítésére.

A 31 éves holland válogatott csatár 2019 óta futballozott Spanyolországban és a Sevilla színeiben, ahol nem sok gólt termelt, ellenben 2014 és 2019 között a PSV-nél. Ez inkább egy vészhelyzeti igazolásnak tűnik a Barca részéről, hogy mennyiségre meglegyenek Griezmann elküldésével.

A Barca búcsúja Griezmanntól

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.