Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Barca: egy darabka hiányzik Koeman kirakósából, akit ráadásul még csak leigazolni sem kell

Fel kell készülnie a Lionel Messi utáni világra az FC Barcelonának, Ronald Koeman menedzsernek megfelelő csapatjátékot kell kidolgoznia, hogy ellensúlyozni tudják az argentin klasszis hiányát.

...svg content...A barcelonai Ousmane Dembélé (b) és a prágai Jan Boril a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójában, az F csoportban játszott FC Barcelona - Slavia Praha mérkőzésen Barcelonában 2019. november 5-én. MTI/EPA/EFE/Alejandro García
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A kirakós egyik, szinte utolsó hiányzó darabja pedig Ousmane Dembélé, aki még az Európa-bajnokságon szenvedett ismét sérülést és még jó néhány hétre szükség van, hogy bevetésre kész legyen a fiatal francia.

Ronald Koeman azonban türelmes, ugyanis világossá tette, hogy Dembélé fontos szerepet játszik a Barcelona terveiben és egészen biztos benne, hogy kiváló formában fog visszatérni és újra kulcsszerepe lesz. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Barcelona egyébként a nyáron tervezgette azt, hogy megválik a francia támadótól, ám az elszenvedett sérülése ismételten átírta ezeket a terveket. Ez mellett pedig tárgyalásba kezdtek a felek, amely közel áll a sikerhez.

A Fichajes beszámolója szerint ugyanis nagyon jól haladtak a tárgyalások az elmúlt idők során és rövidesen meg is születhet a végleges megállapodás Ousmane Dembélé szerződéshosszabbításáról, amely több évre szólna.

A spanyol sajtó úgy tudja, hogy az új kontraktus 2025-ig szólna és jelentős mértékben csökkentenék a francia fizetését annak érdekében, hogy javítsanak a klub pénzügyi helyzetén. Dembélé tisztában van vele, hogy Koeman számol vele, így ha elkerülik a sérülések, a Barcelona sztárja lehet.

A katalánoknak pedig az egyik legfontosabb feladata jelenleg, hogy hosszú távra berendezkedjenek, ugyanis számos játékos a keretből már a visszavonuláshoz közel áll, köztük Piqué, Sergio Busquets és Jordi Alba is.