Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Benzinnel és késsel akarta meggyilkolni egykori élettársát

Letartóztattak egy ormosbányai nőt, aki volt partnerének megölését tervezgette.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu szerint, a nő 2021. augusztus 14-én délután, az ormosbányai lakásán közölte a hozzátartozóival, hogy a volt élettársát meg fogja ölni, megszurkálja a férfit és rágyújtja a házát.

A nő ezt követően magához vett egy 20 centiméter pengehosszúságú konyhakést, egy gyúlékony folyadékot tartalmazó üdítőitalos palackot, valamint egy öngyújtót és a volt élettársa lakóhelyére, Kazincbarcikára utazott. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

A nő jelenlegi élettársa azonban a gyanúsított tervéről értesítette a rendőrséget, így a nőt a rendőrök még azelőtt elfogták és előállították, hogy cselekményét megkezdhette volna.

A nyomozó hatóság a cselekményhez használni tervezett eszközöket lefoglalta és a nőt emberölés előkészületének bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

A nő beismerő vallomást tett és szabadlábon védekezik, azonban amennyiben a nyomozás eredményeként bűnössége megállapítást nyer, a bíróság akár öt év szabadságvesztésre is ítélheti.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.