18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

Sorozatgyilkost fogott el a magyar rendőrség

Fotó: Unsplash/Lacie Slezak
not image

Kornis Vivien

2021. augusztus 18. - 15:43

A férfi három emberrel végzett korábban, egy áldozata azonban el tudott menekülni, így került rendőrkézre.

2017-ben brutális gyilkosság történt a Corvin közben: egy 65 éves férfit félholtra vert az akkor még ismeretlen elkövető, majd magára hagyta. Az áldozat napokig haldoklott lakásában, de még élt, mikor megtalálták és kórházba vitték, életét azonban már nem tudták megmenteni, nem sokkal később elhunyt. 

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A Tények beszámolója szerint ezt a gyilkossági aktát is újranyitotta a rendőrség, és kiderült, hogy sorozatgyilkos végzett az idős áldozattal. A férfi ellen korábban is nyomoztak.

Gál Sándor alezredes, a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának munkatársa elmondta, hogy a férfi – személyiségprofilja szerint – indulatos, robbanékony, sértődékeny, manipulatív, és céljai elérése érdekében nem retten el az erőszakos magatartástól. 

A férfi most egy emberölési kísérlet miatt bukott le, miután leszúrta alvó ismerősét az angyalföldi Kámfor utcában. Az áldozat el tudott menekülni a helyszínről szúrt sebei ellenére, az elkövetőt pedig letartóztatták.

Miután rendőrkézre került, a hatóságok elővették azokat az ügyeket, melyekkel a férfit esetlegesen kapcsolatba lehet hozni, és mint kiderült, hogy tavaly júliusban a szintén XIII. kerületi Béke téren úgy megvert egy 37 éves férfit, hogy az áldozatnak szilánkosra tört az állkapocscsontja.

E. Lászlót a rendőrség egy másik Kámfor utcai gyilkossággal is összefüggésbe hozta – a tettes egy 29 éves férfit 21 késszúrással ölt meg, majd rabolt ki. 

A férfi ellen nemsokára vádat emelhet az ügyészség.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.