Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,06 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
465,82 Ft
Bitcoin
62,073 $

Akkora összeget kérhet a PSG a Real Madridtól Mbappéért, amire már ők mondanak nemet

Mindkét fél maximálisan tisztában van a másik tervével, de a PSG minden eddiginél rosszabb helyzetben van, gyakorlatilag tehetetlen.

...svg content...Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jelen állás szerint a PSG maximum még egy szezonra tudja megtartani Mbappét, többre nem, mert a francia szándékosa nem hosszabbít, hogy legkésőbb jövőre ingyen a Real Madridhoz kerüljön. A spanyolok nem szeretnének addig várni, emiatt is küldtek nemrég egy ajánlatot.

Ugyanakkor jól tudták, hogy a PSG nem fogja elfogadni az összeget, mert finoman szólva sincsenek anyagi gondjaik a katari tulajdonosi háttér miatt. Az első ajánlat 160 millió euróról szólt, ami inkább marketingajánlat lehetett, mert tisztában voltak a PSG politikájával. Soron kívül Nem volt még ilyen meleg az első félév Magyarországon a 20. század kezdete óta

A Fichajes a cikkében megemlíti, hogy a L’Equipe szerint a PSG kizárólag egy 200 millió eurós összegért lenne hajlandó eladni a csatárát, de a Real Madrid ezt nem tervezi kifizetni, mert jövő nyáron ingyen szerezhetnék meg.

Márpedig a PSG egyértelművé tette, hogy 200 millió eurónál kevesebbért nem adják el Mbappét, akkor sem, ha ingyen sétálhat ki az ajtón a szezon végén. Szakmai szinten igen komoly csapás lesz a franciák számára, mert Mbappé lenne a jövő, független attól, hogy már Messi is a csapat tagja, akárcsak Ramos és Ronaldo is hozzájuk tarthat.

Mellettük Theo Hernandez, Camavinga, Lautaro Martinez, Paul Pogba és Bernando Silva is a listán van, nem elégedtek meg a jelenlegi keretükkel, egész Európát uralni akarják a futballban. A Real Madrid magabiztos, bár Mbappé a következő hónapokban mégis meggondolhatja magát, bármennyire is határozott jelenleg, emiatt sem akarnak januárig várni, amikor szabadon aláírhatnak vele.

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.