18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

Csoportosan erőszakolják meg nők holttesteit a tálibok

A tálibokat azt sem érdekli, él-e vagy sem az áldozatuk.

Fotó: Flickr/Marius Arnesen
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Az afgán rendőrség egykori munkatársa, a híradásokban csak Muskanként hivatkozott nő azt állítja, hogy a tálibok egy csoportja házról házra járva nőket és gyermekeket erőszakol meg, és az sem érdekli őket, hogy életben vannak-e áldozataik. 

Muskan elmondta, hogy a nőkre és lányokra hadizsákmányként tekintenek, akiket szexrabszolgaságra kényszerítenek. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, számos nőt és gyermeket a szomszédos országokba szállítanak, hogy ott aztán prostitúcióra kényszerítsék őket. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Az egykori rendőr elmondta, hogy több nő holttestét is meggyalázták, fajtalankodtak velük. A nőket és fiatal, akár 12 éves lányokat elragadják családjaiktól, és akik ellenállnak, azokat egyszerűen agyonlövik – számolt be a Tények a Mirrorra hivatkozva.

Annak ellenére, hogy a terrorszervezet korábban ígéretet tett rá, hogy tiszteletben tartja a nők jogait, és arra sürgették őket, hogy térjenek vissza a munkahelyeikre és az iskolákba, kényükre-kedvükre gyilkolják és erőszakolják őket.

Muskan szerint a tálibok arra is figyelmeztették a nőket korábbi fogadalmuk ellenére, hogy akik dolgozni mernek menni, azokra komoly fizikai erőszak vár, de akár életüknek is végig vethetnek a terrorszervezet harcosai.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.