Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Hatékony és biztonságos a 60 év felettieknél a harmadik Pfizer-vakcina

Izraelben megmérték a harmadik adag Pfizer-oltóanyag hatékonyságát, és kiderítették, hogy megvédi az oltottakat a koronavírus-fertőzés súlyos szövődményeinek kialakulásától.

...svg content...MTI/Vajda János
Külföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Reuters hírügynökség riportjában az izraeli Gertner Intézet és KI Intézet statisztikái ismertették, melyek alapján megtudhattuk, hogy a harmadik dózis beadása után 10 nappal a fertőzés elleni védelem négyszer akkorának bizonyult, mint két adagot követően.

A súlyos komplikációk esetében ugyanez a különbség 5-6-szoros, ami azt jelenti, hogy érdemes az időseknek beadni az emlékeztető oltást. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Izrael július 30-án kezdte meg a harmadik oltás beadását a 60 év felettieknek, csütörtökön 40 évre csökkentette az emlékeztető oltásra való jogosultság korhatárát. A harmadik adagot csak azok kaphatják meg, akik a második oltást legalább öt hónappal ezelőtt kapták meg.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.