Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
62,457 $

Apró infómorzsák érkeztek a Samsung Galaxy S22 Ultráról

Habár a megjelenéstől még hónapokra vagyunk, a dél-koreai gyártó állítólag a kamerarendszer kapcsán már meghozta a végső döntését.

Samsung
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A GalaxyClub holland szakportál információi szerint maradhat minden a régiben, és az S21 Ultrához hasonlóan az S22 Ultra is ugyanazokat a szenzorokat kaphatja meg, egyetlen különbség csupán a lencsék elrendezésében lehet.

Mindez azt jelentené, hogy az újgenerációs csúcsmobilok 108 megapixel felbontású főkamerával; 10 megapixeles, 10-szeres zoommal ellátott periszkóplencsével; 10 megapixeles, 3-szoros zoommal rendelkező telefotómodullal; illetve 12 megapixeles ultraszéles kamerával lennének felszerelve. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Ezzel szemben az alapmodell és az S22+ felújított kamerákat kaphatnak: mindkét modellnél 50 megapixeles RGBW szenzorokra számíthatunk, melyek mellé 3-szoros zoomra képes, 12 megapixeles telefotólencse, valamint egy 12 megapixeles ultraszéles szenzor kerülhet.

A hírportál hozzáteszi, hogy minden bizonnyal igazak a szivárogtatások, és az S22 termékcsalád olcsóbb darabjain kívül a drágább okoseszköznél nem terveznek végrehajtani számottevő módosításokat.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.